Cytat:
|
Napisany przez ..::Krzywy::..
Zgadza się, nie jestem tu wyjadaczem jak niektórzy i nie mam nabitych paru tysięcy postów, ale też byle pierdół staram sie nie pisać. Aczkolwiek z Piternielem rozmawiałem przez gg pare dobrych godzin i moge pare słów o nim powiedzieć, natomiast co do Cybermat-a mogę sie tylko wypowiadać na podstawie jego postów, które są prawie lustrzanym odbiciem postów Piterniela. Jeden na drugiego najeżdża i podkłada świnie zupełnie bezpodstawnie - ot tak, dla zabawy, zeby było śmiesznie to narobie komuś syfu koło nosa... . Właśnie o to mi chodzi - powinniśmy sie wszyscy traktować z miarę należytym szacunkiem, a nie wycierać jeden drugim kąty.
Na końcu tego zdania co cytowałeś, jest emot:  to chyba też świadczy o pokojowym nastawieniu tego zdania, a także, ze należałoby je traktować z przymrużeniem oka.
|
Ty Krzywy Ty mi sie nie podobasz... jakas demagogie i to chora na dodatek uprawiasz, jak dla mnie nie mozesz miec absolutnie obiektywnego spojrzenia na klimaty forum, wszak goscisz tutaj zbyt krotko i malo wiesz o sytuacji tutaj panujacej wsrod ludzi, ktorzy szukaja czasem informacji a czasem taniej sensacji, jak wszedzie... i w zyciu ogolnie
A te przepisy zasad moralnosci zachowaj raczej dla siebie i staraj sie je przynajmniej egzekwowac
pozdrawiam