Wczoraj przerobiłem swoją 401@411 na 811 i muszę powiedzieć, że sukces jest pełen. Metoda była taka, że zgrałem swój EEPROM, zmieniłem stringa na 811, zmieniłem też datę na koniec października (tak żeby była troszkę "bliższa" dacie FIRMWARE'u - nie wiem czy potrzebnie

), tak spreparowanego bin'a wgrałem spowrotem i zrobiłem upgrade FIRMWARE'u na HS0E z paczki kowanskiego (big THNX!). Restart kompa i jest 811S !
Cytat:
Napisany przez djmix
Niestety nie mam nosnika 8x zeby sprawdzic jakosc wypalanych plyt przy tej predkosci.
|
A w kwestii sprawdzenia czy dobrze wypala na 8x to przeprowadziłem taką próbę z płytą TDK DVD+R certyfikowaną na 4x (RICOHJPN). SBMC pokazał, że możliwy jest zapis z 8x więc spróbowałem i zadziałało! Płytka wypaliła się na 8x bez najmniejszego problemu i w dodatku bez jakichkolwiek błędów! Na stacjonarnym DVD Sony filmik czytany jest bez jednego zająknięcia! Czas wypalenia 4,3 GB wyniósł około 8 minut. Niestety z emocji nie zrobiłem żadnych zrzutów ekranów więc musicie wierzyć mi na słowo (przynajmniej na razie

)
Powodzenia dla wszystkich overclockerów!
HAPPY NEW YEAR & LONG LIVE LITEON!