Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2004, 21:16   #12
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Witam!
Jest to mój pierwszy post na forum. Długo zastanawiałem się nad tym czy włączyć się do dyskusji czy nie - ale w końcu postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami w kolejnych przegrywanych przeze mnie bitwach z weryfikacją nagrywanych kompilacji. Mówiąc ogólnie do tej pory nie poradziłem sobie z tym problemem korzystając z wszelkich dobrych rad znalezionych na forum.

Wymienię pokrótce co robiłem ażeby ten czerwony krzyżyk przestał mnie prześladować:

* odinstalowanie kontrolera podrzędnego na którym jako slave siedzał Teac W540E (master - Toshiba DVD SD-1712)
* zamiana master-slave ww napędów
* zmiana Nero w różnych ver. 5.x - 6.x
* instalowanie i de-instalowanie kolejnych wersji sterowników MOBO (Epox 8RDA+ na nForce2)
* palenie na różnych nośnikach: Samsungx16, MMOREx24, Esperanzax40, Sony Supremex40, TDK Mettalicx40,itd. z prędkością głównie x16 oraz CDRW Mediastorex12, X-DISCx12 z prędkością x10
* zabawy z ASPI (Adaptec 4.6-4.7.x, forceASPI 1.7 i 1.8)

A TERAZ NAJLEPSZE: MIAŁEM JUŻ DOŚĆ WIĘC ZMIENIŁEM NAGRYWARĘ NA LITEONA 52X32X52 I CO #$$#$^$$#%%$#%$#$!!! ....TO SAMO!!!

Z tą wypalarą dokładnie te same czynności i jeszcze kupę innych typu:
* zmiana softu na Padus Disc Juggler, NTI CD&DVD Maker, Roxio WinOnCD
* bluzganie ile wlezie
* zabawy z ASPI + fixASPI
* zabawy z DMA
* zmiana kabli - zabawy na taśmach 40 i 80 żyłowych
* wiele innych bzdetów

Jakieś pomysły?
Mam WinXP Pro + SP1
VIZZARD jest offline