Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.01.2004, 15:33   #16
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Pawelblu przepraszam że to mówie ale gadasz głupoty. Chłopie gdzie ty masz oczy !!!!! I wogóle gdyby nie Gierek to polska byłaby dzisiaj drugim Azerejdzanem albo jeszcze gorzej. Fakt faktem że zadłuzył kraj ale coś zrobił cokolwiek, chciał dobrze. W pewnym stopniu przeciwstawił się moskwie. To dzieki niemu przemysł ruszył do przodu a to że padł to juz nie jego wina tylko tych którzy tym gorpodarowali w latach późniejszych. A rosjan nienawidze bo to głupi naród niepotafiący wykorzystać przedewszytkim olbrzymiego potencjału intelaktualnego nie mówiac już o dobrach naturalnych. A niemcy to szumowiny, byłem tam 2 lata temu i wiesz co tam się dzieje Jak pojedziesz to zobaczysz. Podam przykład: mąż siedzi w duzym pokoju i ogląda telewizje a w sypialni obok jego żonka rżnie się z kolesiem o 10 lat młodszym !!!! Nie tego niechcem mieć tutaj. Nie chcem żeby kraj który zawsze wszsytkie narody podziwialy za miłość do kościoła stał się jednym wielkim burdelem. A tak naprawde to najlepszym okresem dla polski był okres mieędzywojenny. Wtedy to byli ludzie oddani krajowi i narodowi a teraz to sa ****y **** i patałachy. A na koniec ci napisze. ŻYJESZ, MIESZKASZ W POLSCE WIĘC DBAJ O TEN KRAJ JAK NAJLEPIEJ.

Czemu niekt nie myśli najpierw o człowieku tylko zajmuje się na poczatku pieniędzmi

A Pawelblu wiesz Gierek to człowiek w porzadku przynajmniej nie kradł tak jak kradną teraz. Tak samo Jaruzelski widziałeś może w jakich mieszkaja domach bo ja widziałem i powiem ci że to nie sa extrea wille, a szłyszałeś żeby gdzieś wyjerzdzali na wakacje nie dziwne bo nie maja tyle pieniedzy.

Ostatnio zmieniany przez GraLo : 03.01.2004 o godz. 15:44
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online