Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.01.2004, 00:22   #46
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol
@Jasut&Andrzej9
Polecam E. Canetti - Masa i wladza, genialna ksiazka.
Autor noblista, tresc troche jak Psychologja tlumu, ale znacznie bardziej wspolczesna.
Doskonala, zaliczam ja do 100 najlepszych ksiazek ktore czytalem.
Ps; Wywieranie wplywu na ludzi i Wywieranie wrazenia - sa bardzo blisko tej 100-ki
Dzieki za tytul ksiazki Zainteresowales mnie i nawet od razu sprawdzilem, czy nie ma jej w bibliotece mojej uczelnie. Niestety nie ma, ale poszukam jej w ksiegarniach.

Porownujesz jej tresc do Psychologii tlumu, mozna wiedziec, jakiego autora?

Natomiast wywierania wrazenia jeszcze nie czytalem, ale na pewno to zrobie, jak tylko uda mi sie to gdzie pozyczyc, lub bede mial troche pieniedzy do wydania na ksiazki. W ogole wszystkie pozycje tego wydawnictwa sa interesujace. Ja zwlaszcza mam ochote na przeczytanie Psychologii Spolecznej, ktorej wspolautorem jest miedzy innymi Cialdini, ale to juz jest koszt prawie 100 zlotych, wiec bede musial jeszcze troche poczekac.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online