Dyskusja: Komórki.
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.01.2004, 19:42   #17
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X.666
Widze ze znasz sie na tym, ziooom! Powiec mi w takim razie co zorbic zeby odzyskac swoja komorke. Skradziona okolo miecha temu, Nokia 5510. Jakei w ogoel sa szanse na jej odzyskanie? Poradz cos, stary...
no spoko ziomuś
Najważniejsze to numer IMEI, musisz go mieć gdzieś zapisanego.
Idziesz na policje i to zgłaszasz, dobrze by jeszcze było jakby na Ciebie napadnięto, pobito, żądano pieniędzy, szantażowano itp. pisze "dobrze" ale wtedy sprawa jak to się mówi jest wyższej rangi i toczyć się będzie dodatkowe postępowanie, a w przypadku dojścia do jakiejkolwiek podejrzanej osoby, dana osoba ma "najazd na chate" w moim przypadku najazd na chate miał koleś, który kupił tego koma, ale z tego co wiem, to on był jeszcze jakoś powiązany z podejrzanymi.
Po zgłoszeniu na policje telefon już w jakiejś bazie danych i nawet jeśli koleś który walnął Ci telefon lata sobie z nim gdzieś po mieście może być sprawdzony podczas zwykłej kontroli na ulicy, a w razie stwierdzenia, że ma karadziony telefon, policja zabiera mu komórke razem z kartą SIM.
Ogólnie trzeba liczyć na szczęście

Maxiu niby się mówi "HWDP" ale Panowie niebiescy odzyskali mi telefon, zrobili miłą niespodziankę wezwaniem na komisariat, a sprawiedliwości stało się zadość i za to im dziękuję
Powodzenia!

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post