Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2004, 09:23   #25
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez eloise
przepraszam, że się wtrącam ale

a dziś nie stoję w kolejce, wybieram w czym chcę w 5 różnych sklepach bo mam w kieszeni 3 zł na obiad !!! i szukam czegoś najtańszego, dziś nie stać mnie na rarytasy, więc te cudowne dla Ciebie Supermarkety są dla mnie nadal takimi Pewexami, mogę oglądać co chcę bo z kupnem to raczej słabo

acha i jeżeli dla Ciebie wyznacznikiem szczęścia jest ten Supermarket to brawo dla Twej osoby, nic tylko biję Ci brawo, pomijam fakt, że nie kupię w nim "Serwovitu" (w butelce po śmietanie, zamykanej złotkiem), wszystko pakują w foliowe torebki - widziałeś tam może papierowe torby na zakupy?

kończę bo już nie mogę, jakoś smutno mi, przepraszam za uniesienie
dla mnie supermarkety nie sa jakims cudownym wynalazkiem. daja one mi po prostu duzy casem wybor i co najwazniejsze, wszytsko moge znalezc w jednym miejscu, nie tracac zcasu na chodzenie do kilku miejsc.
ale zcasem tez mnie one denerwuja,ae wole ze one sa niz jakby ich nie bylo.

a co do tamtego systemu i unii, taki maly przyklad.
unia europejska daje nam pieniadze na modernzacje i budowy nazych drog. niestety polska nie mam zadnych planow z tym zwiazanych jeszszcze z poprzedniego systemu, kiedy wszytsko w PRL stalo na glowie i bylo totalniebez sensu i w zwiaku z tym traci rocznie ogromne pieniadze, ktore moglyby byc rozsadnie wykorzystane!!! inna sprawa jest takze nieudolnosc terazniejszych wladz.

Ostatnio zmieniany przez Stef : 05.01.2004 o godz. 09:28
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post