Cytat:
Napisany przez eloise
przepraszam, że się wtrącam ale
a dziś nie stoję w kolejce, wybieram w czym chcę w 5 różnych sklepach bo mam w kieszeni 3 zł na obiad !!! i szukam czegoś najtańszego, dziś nie stać mnie na rarytasy, więc te cudowne dla Ciebie Supermarkety są dla mnie nadal takimi Pewexami, mogę oglądać co chcę bo z kupnem to raczej słabo
acha i jeżeli dla Ciebie wyznacznikiem szczęścia jest ten Supermarket to brawo dla Twej osoby, nic tylko biję Ci brawo, pomijam fakt, że nie kupię w nim "Serwovitu" (w butelce po śmietanie, zamykanej złotkiem), wszystko pakują w foliowe torebki - widziałeś tam może papierowe torby na zakupy?
kończę bo już nie mogę, jakoś smutno mi, przepraszam za uniesienie
|
dla mnie supermarkety nie sa jakims cudownym wynalazkiem. daja one mi po prostu duzy casem wybor i co najwazniejsze, wszytsko moge znalezc w jednym miejscu, nie tracac zcasu na chodzenie do kilku miejsc.
ale zcasem tez mnie one denerwuja,ae wole ze one sa niz jakby ich nie bylo.
a co do tamtego systemu i unii, taki maly przyklad.
unia europejska daje nam pieniadze na modernzacje i budowy nazych drog. niestety polska nie mam zadnych planow z tym zwiazanych jeszszcze z poprzedniego systemu, kiedy wszytsko w PRL stalo na glowie i bylo totalniebez sensu i w zwiaku z tym traci rocznie ogromne pieniadze, ktore moglyby byc rozsadnie wykorzystane!!! inna sprawa jest takze nieudolnosc terazniejszych wladz.