Dyskusja: BTC za 399zł!!!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2004, 16:16   #3
RadekS
Bywalec

Data rejestracji: 24.05.2002
RadekS w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ja kupiłem nagrywarkę btc 1004 w mediamarkt i miałem z nia trochę problemów. dwa tygodnie testowania to: hawk x2 - nie chciała na nich wogule nagrywać , kilka datexów x2 w koszu princo x4 i esperanza x4 czasami można oglądnąć filmy ale są błędy albo całkowicie do kosza, akoss wkoszu, tdk wszystkie nagrane ok, to wszystko dvd-r, teraz plusy mmore do kosza, melody x4 nafgrana idealnie i esperanza x4 nagrana idealnie, tdk i verbatim nagrane idealnie. Dvd-rw: tdk, emtec - idealnie, datexów nie przyjmuje. Dvd+rw verbatim idealnie i ta co jest w pudełku z nagrywarką tez idealnie. w sumie chyba wiecej na niej zniszczyłem płyt niż wypaliłem poprawnie. Na pewno z firmowymi płytami nie miała problemu. Ale wczoraj wymieniłem ją na nowy egzemplarz i zachowuje się całkiem inaczej tzn. hawk x2 których poprzedni egzemparz nie przyjmował na tej pszedł idelanie i weryfikacja nagrania przeszła bez problemu, natomiast dvd+rw która jest w komplecie nagrywana była przez ok. 60 min. mimo ze nero pokazywało predkość x2,4. Więcej na razie nie sprawdziłem. Ogólmie zbiera się szybciej tzn. dużo szybcie jest gotowa do pracy po włozeniu nośnika, tamta sie dłuzej zastanawiała.
A niby to taki sam naped
RadekS jest offline