Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2004, 23:17   #14
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez brzuszki
******yć społeczeństwo,które wybrało sobie Kwacha na prezydenta,a SLD na rząd.Chceta to mata.
Na co zasługuje Twój najlepszy przyjaciel uciekając z twoją kobietą?
Na te kobietę.
Parchaty urok demokracji - te menty o których piszę powyżej mają czynne prawo wyborcze -hihihihihihihihi
Znowu sporo madrego, ale jednak na kazda partie z ostatnich wyborow mozna powiedziec sporo zlego (choc rzeczywiscie SLD to bym raczej z dwojga zlego nie wybral).
Parchaty urok demokracji - zgadza sie, tylko trzeba w koncu powolac sejm ktory zrobi tyle, ze zmieni konstytucje ktora da jednostce wieksze uprawnienia i obarczy ja konkretna odpowiedzialnoscia za stan jaki po sobie pozostawi, a potem taki sejm uchwali swoje samorozwiazanie. Tylko najpierw trzeba znalezc 460 altruistow, ktorzy beda chcieli bezinteresownie zrobic cos dla kraju i 1 altruiste, ktory bedzie mial chec i duzo samozaparcia zeby ten burdel odkrecic a na sam koniec jeszcze zeby mogl spojrzec w lustro i powiedziec - jestem dumny z tego co zrobilem i bez wstydu moge przejsc sie ulica bo wiem ze dobrze spelnilem swoj obowiazek. (no przy okazji niech jakies wyksztalcenie ten czlowiek tez ma, a nie podstawowe jak co po niektorzy poslowie)
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post