Dyskusja: BTC za 399zł!!!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.01.2004, 09:45   #4
RadekS
Bywalec

Data rejestracji: 24.05.2002
RadekS w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No i nastepna porcja informacji. Płyta +r mmore wypalona z powodzeniem, płyta -r esperanza x4 wypalona z powodzeniem i -r princo x4 nie przeszła weryfikacji ale podczas odtwarzania w stacjonarnym dvd nie widziałem błedów. Zepsułem za to 3 płyty cdr hawk. Na płytach cdrw emtec tez nie nagrywa poprawnie. Poprawnie nagrała na cdr msonic i jakiejś dziwnej cdrw x10. Po wymianie firmwaru z 0040 na 0047 płyta -r akoss bez informacji o predkości nagrywania na płycie zmieniła sie z x1 na x2, to samo z mmore -r z x1 na x4 i melody -r z x1 na x2. Płyta +rw ridata (w komplecie z nagrywarką) rozpoznawana jako x2,4 ( i tak jest na niej napisane) rozpoznawana jest jako x4 i nagrywana jest z tą predkością. Weryfikacje kompilacji przechodzi bez problemu.
W tej cenie myśle ze warto kupić to urzadzenie pod warunkiem ze trafi się dobry egzeplarz.
nie miałem problemu z wymianą pierwszego egzemplarza na drugi w mediamarkt Wrocław -Bielany.
W gazecie Komputer świat ten model zajał drugie miejsce w cenie 700zł ale myślę że do testów wybiera sie na pewno wyselekcjonowany egzemplarz.
pozdrawiam
RadekS jest offline