Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.01.2004, 11:24   #15
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez brzuszki
Niech głodni zjedzą bezdomnych - i będzie po problemie.

a poza tym - na ogół nie daje się /z opieki/ pieniędzy,ino bony na żarcie w konkretnym miejscu,których nie da sie spieniężyć.
A w mojej wsi pewna wielodzietna rodzina,żyjąca nota bena z zasiłków na kolejne dzieci /juz 8/ dostała pieniadze z opieki na remont dachu.Przepili.Jak dach zaczął się walić,zwieziono im cegły i cement na remont - sprzedali i przepili.
Pewien mój kolega w centrum Katowic jest jedynym pracujacym na swojej uliczce.
Bezrobotni beneficjanci wszelkich zapomóg i inne "osoby społecznej troski" mają przed sklepem swój krzaczek- wielce o tej porze roku śmieszny,bo zamiast liści ma teraz plastikowe kubeczki,codziennie używane.
...ebać Millera i jego cumpli,ale opinie z murku wokół rzeczonego krzeczka,to jest dopiero uczta politologiczno-socjologiczo-społeczna.
To jest nieszczesne dziedzictwo komunizmu - zasiane w umyslach ziarno ze
"skoro jestem, to mi sie nalezy".
Brutalne to ale prawdziwe: niech sobie zyja jak chca, im predzej zapija
sie na smierc tym lepiej dla Polski.
Powinno sie im kupowac wodke na koszt podatnika.
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post