A to moje RADY

jeśli to przerobiony PSX) jeśli org to zadne nagrywanie nie odpali nawet na Black CD-R-metoda podmieniania płyt już nie działa na tych modelach,a sama płyta Black nie wystarczy-kiedyś się w to bwaiłem.
Lepiej sobie Emulator na kompa załatw!!!Lepsza jakośc itp. no i pady juz są-albo podł DUAL SHOCKA z przejściówką PS-PC-miodzio-TEKKEN3 he he ok
1-nie musi być alcochol 120% i źródło orginał
2-wystarczy Clone CD i ustawic profil Clony XXL(standard dla każdej gierki dla PSXa)
3-prędkość nagrywania obrazów zalezy jaki masz model PSX-a i w jakim stanie jest twój czytnik!!
4-ja wypalam x48-max na LG i wszystko chodzi bez problemu u każdego komu pozyczę lub...no wiecie he he
5-Jeśli się boisz to max x16 nagrywasz to 99.9% że zadziała
6-a jakość płyty tez ma znaczenie najlepiej było by na CD-R Black jak mówi M@X.666 ale za tę kasiorkę masz 3 Cd-R zwykłe

7-jeśli nagrywasz to pamiętaj niech się spokojnie nagra
a)-mimo iż jest zabezpieczenie przed opróżnieniem bufora to czasem moze nastąpić taki przeskok że płytka się fajnie wypali a w trakcie gry wyst błąd
b)-nie obciążaj procka i HD-(chyba że masz z kompa MONSTRUM POWER

)
8-Tak na przyszłość jeśli chodzi o gierki PS2 to max speed to x8 jak audio bo laser w PS2 strasznie jest niedokładny(chyba że 1-e modele)
P.S kup 10 różnych cd -to raptem 5 zeta na giełdzie i potestuj sobie jak sobie poradzi twoja konsola z odczytem i wybierz tę najlepsza-POLECAM CD-R firmy (...) -[konsola PSX ] są THE BEST!!!w takim Markecie sa:50szt. za 50zł.
(...)-kryptoreklama