Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2004, 14:18   #4
Boger
OGame Master

Data rejestracji: 19.04.2003
Boger zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
"power calibration error"

Witam! Mam problem z moja 401s@411s. Przerobilem ja za pomoca paczki ze strony h++p://liteon401s.fm.interia.pl/, z tym ze po wgraniu fw od 411s nie wgralem spowrotem mojego przerobionego eepromu, tylko zostawilem ten od 411s (ten z paczki). Na cdrinfo nie wspominali o tym, naped dzialal, wiec doszedlem do wniosku ze jest ok. No i wszystko bylo cacy, przez ten okres raczej malo nagrywalem dvd-+r. Uaktualnilem fw najpierw do fsof a teraz do fsoh. Przed chwila chcialem zmazac plyte dvd-rw tdk (full erase w nero), ale pod koniec zaczal stukac, niby skonczyl, ale plytki nie zmazal, a na koniec wywalil napis ze "power calibration error". Czyzby odezwal sie ten eeprom z nie mojego napedu
Teraz pytanie: Czy wystarczy ze przerobie za pomoca patcha z ww strony moj eeprom (na szczescie cos mnie tknelo i zostawilem zapas) i wgram go do nagrywarki (z wgranym fw fsoh), czy musze cofnac cala operacje i wgrac od nowa wszystko (jesli tak to jak to zrobic). Prosze o pomoc!!! Czekam na rady! thx

PS. A moze isc do przodu i przerobic nagrywareczke na 811s (zgodnie z Waszymi) wskazowkami i liczyc na to ze bedzie ok
Boger jest offline