Cytat:
|
Napisany przez memorando
wiesz co kolego? do tej trójki jak sid the rat thanatos i yanke mam żal. Ale akurat yanke i thanatos się zachować potrafili i nieirytowali mnie takimi wypocinami jak sid sorry ale napisałem zbyt ogólnikowo spier**alaj się tyczy tylko sida the rata za jego wydumane mniemanie o swojej inteligencji  więc mqy niezjeżdżaj mnie bo ciebie jeszcze nieobraziłem a jak chcesz to zjadę za *****a idź swoją dziewczynę tak nazwij jak pozwoli ale nie mnie
|
memorando ale naprawde zrozum ty wreszcie......albo wyobraz sobie taka sytuacje, z innej perspektywy......zachowujesz sie....... jak bys mozgu nie mial[a nie masz go na 200%]......i jak chcesz to mnie obrazaj i se rob co chcesz......ale jest taki problem ze jeszcze nikomu nie udalo sie mnie obrazic......a tym bardziej ty tego nie zrobisz....

.......
......zauwasz ze wyszyscy cie teraz krytykuja [tz. nie jedna osoba], a ty jestes dalej pewien ze to ty masz racje.......yyyyy poza tym jusz raz sie pozegnales......to....[chyba wiesz co masz zrobic]........przynajmniej odejc z honorem, albo sproboj zrozmuiec.....swiat cie otaczajacy.......