Cytat:
|
Napisany przez Patrixs
Mnie ciekawi fakt, że jeśli wszyscy wy****iają tak tpsa i z doświadczenia wiedzą, że oferują oni badziewie to dlaczego tak dużo osób, które mają możliwość skorzystania z oferty innej firmy, wybiera usługi świadczone własnie przez tpsa ??
|
Dokladnie mnie wlasnie tesz to ciekawi........
......ja niestety nie moge wybrac czegos innego bo mieszkam w zadupiu, i tu u mnie niec nie ma[no z wyjatkiem telefoniki wiejskiej hheheeh ale nie wiem czy oni internet tesz dostarczaja]......neo zamowilem.......i mnie cos az sciska
..........bo zamowilem w listopadzie, wszystko spoko bez problemow, mowili ze na tym numerze da sie zalozyc neo......i tak modem dostalem jeszcze w listopadzie.....powiedzieli ze ok. 2 tygodnie na aktywacje uslugi........i tak ja proboja aktywaowc do dzis........
[okres 2 tygodni minol a na mojej ulicy remontowano kable telefoniczne wiec wytlumaczylem sobie opuznienie tym]
.....Wkoncu wkurzylem sie i kazalem Starszemu zadzwonic do pomocy neo....a tam ci kochani eksperci powiedzieli mi zeeee....: "sygnalu nie ma"[no ale przecierz ja to wiem - nie wiem KIEDY bedzie...!!!], i dzwon pan do najblizszej obslugi klienta, to sie chyba Punkt nazywa, w miom przypadku do Mielca....Tam dostalem informacje ze: "sygnalu nie ma", i podali mi numer do jakiegos goscia do Wawy, ten gosc powiedzial: "sygnalu nie ma", i znawu podal numer do innego goscia tesz w Wawie, dopiero z tamtym mozna bylo sie dogadac........ale on tesz nie wiedzial kiedy bedzie sygnal, kazal jedynie zlozyc jeszecze raz dokument aktywacyjny, i wytlumaczyl ze ten numer jest dobry do neo, ale oni ten test[czy da sie na nim zalozyc] zrobili kilka miesiecy temu, wtedy sie dalo, a teraz[podobno], pozmieniali kable i musza zrobin nowy test sieci...ale kiedy on bedzie....mie wiadomo.......
[teraz sie tylko modle zeby chciarz na ferie mial neo....ale co z tego jak okarze sie ze bede mial ip 83.... i znow bede mial problemy....]