Cytat:
|
Napisany przez CobraVerde
- gdzie skopiowałeś te pliki decodera ? zgodnie z instrukcją ?
- czasy audio i video się różnią bo pewnie masz audio w NTSC a video w PAL
- robiłeś może zmianę FPS ?
- jeżeli to polski film "Reich" to pewnie nie jest potrzebna bo on jest w PAL-u (25 FPS)
|
Witam.
A.
Ponieważ nie pamiętałem jak zrobiłem ten plik dźwiękowy który czasem się różnił od czasu pliku video powtórzyłem operację wczesniej kasując stare pliki audio.
1. zrzuciłem programem Nandub plikaudio i nazwałem audio2
2. otwarłem BeSweet GUI i wyznaczyłem ścieżkę dostępu (rys.1) OK
3 ponieważ mimo zaznaczenia że ścieżka zrzutu ma powstać automatycznie w pasku Output pozostał stary adres więc otwarłem i zaznaczajęc mp3 wwybrałem nową (rys2) OK
4 otwarłem folder gdzie jest stary plik audio2.wav
5 otwarłem BeSliced i przeciągnołem prawym klawiszem myszy plik audio2.wav na ikonkę ze starszym panem. Pokazała się pionowa lista (rys3) kliknołem na MP3
6 zamiast konwersji pokazał się stary raport (rys4)
próbowałem innych kombinacji ale bez skutku. Operacje robiłem zestawem twoich plików audio
CO robię źle? Próbowałem usunąć wyswietlane pliki przy innych rozszerzeniach w dolnym oknie ( na rys2)ale nie dało się.
B jeżeli chodzi o Cinemaster to przeniosłem pliki z folderu System do folderu System w Windows na dysku systemowym oraz z folderu System 32 do folderu System32 na dysku systemowym (razem z niezmienionym folderem Drivers).
Dzisiaj za pierszym razem DVDMaestro uruchomił się bez komunikatu błędu a po zamknięciu i uruchomieniu po jakimś czasie otworzył się z komunikatem błędem. (rys5)
Po kliknięciu OK na komunikacie okno Maestro pozostało aktywne.
Dalszych prób nie robiłem bo nie mam teraz pliku dźwiekowego.
pozdrawiam Henryk