Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2004, 10:04   #13
carvino
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.09.2002
carvino w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
chyba nie tak... Plyta nie chodzi mi na moim odtwarzaczu stacjonarnym (DVD ktore kosztowalo kupe kasy...- trzaski) Probowalem kontaktowac sie z EMI .. lecz jedyne co oni moga zrobic to olewka... Poza tym.. zrobienie jednej kopii bezpieczenstwa to chyba sprawa oczywista w dzisiejszym swiecie... a format MP3 hmm... ulatwia mi zycie... Po prostu robie sobie Playliste...
Problem polega na tym, ze ktos z gory ZMUSZA cie do robienia czegos (sluchaj calej plyty... uzywaj naszego programu (PC, MAC),) - EMI odrazu okresla kazdego kupujacego piratem i zlodziejem... Sytuacja jest podobna do Placznika... Ludzie mamy wolnosc - i nikt kur..a nie bedzie dyktowal czy ja moge sobie zrobic MP3 czy nie - czy ja moge plyty sluchac na odwarzaczu takim czy takim... PARANOJA...

Jezeli w ta strone beda isc producenci to juz niedlugo na prawde malo osob bedzie chcialo kupowac ich plyty - fali rozpowszechniania MP3 w necie juz nikt nie kontroluje...
Ja wlasnie postanowilem kupic oryginal - bo podobala mi sie muzyka... od momentu gdy go kupilem przestalem sluchac plyty.. Jaki z tego moral - juz nie kupie plyt EMI.. kto stracil?? Ja nie - na pewno znajde MP3 w necie lub plyte za 15 zl na rynku ...

Kazda plyte ktora odtwarzam w samochodzi to kopia - ten kto uzywa plyt w samochodzie wie dlaczego... I co - teraz mam sobie nosic oryginal az do sciuchrania??
******e to...

Pozdrawiam
carvino jest offline