to już widzę, że sporo ludzi się wypowiadało to może ja coś teraz napisze
ja tam nie wiem co widzicie w tych ryczących 16-stkach. Gdziekolwiek się nie ruszysz to wszędzie ich pełno.... może one są jak jakaś plaga !? No nie wiem... ale weźmy chociażby dyskoteki... im młodsza dziewczyna tym ma więcej tapety na sobie i przeważnie jakieś "motylki" w głowie ^_^. No zresztą dziwne, żeby od razu były mądre. Po prostu one kuszą i prowokują na maxa.
Odnośnie rozmowy to ja nie widzę żadnego tematu na jaki bym mógł z nimi rozmawiać.... zresztą jak nie masz o czym rozmawiać i jesteś zdesperowany to rozmawiaj o pogodzie

. Jednak przez jak długo możesz o tym rozmawiać !? Chyba możesz porozmawiać o szkole ^_^.
Zresztą ja wolę jakieś inteligentne dziewczyny, chociaż wiem, że takie to żadkość. A co to jest za satysfakcja jak zaciągniecie taką małolate do łóżka, troche po jęczycie, posapiecie, popocicie się i już.... nie dłużej niż 10 minut...

. Ja tam nie wiem co ludzie w ogóle widzą w sexie... Dla mnie jednak on jest, bo jest i nic poza tym. Co prawda uważam, że nie ma jakiegoś określonego czasu, żeby po jego upływie zaciągnać dziewczynę do łóżka.... Ten kto myśli ptakiem jest żałosny.... ^_^.