Dyskusja: Od ilu lat ??
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2004, 16:48   #6
adixo

Data rejestracji: 02.01.2003
adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez KarolluZ
otóz jestem jak najbardziej zdrowy..... a chodziło mi o to, że teraz gdzie nie spojrzysz tam sporo nagości i w ogóle.... w telewizji....gazetach.... głównie w internecie do którego ma dostęp sporo młodych ludzi..... no i potem masz...wychodzi to, że większość chłopaków chodzi z dziewczyną tylko dla zaliczenia i to wszystko.... nic tylko sporo zboczeńców.....

a co do sexu.... to każdy chce, żeby był wyjątkowy z tą wyjątkoą osobą... podkreślam, że nie napisałem w swojej powyższej wypowiedzi, że 10 minut to mój czas..... uważam, że źle to zinterpretowałeś
Sorry jeśli cię uraziłem - nie miałem takiego zamiaru
A to że jest sporo nagości w różnych mediach mi w niczym nie przeszkadza - narazie dopóki mój syn ma niecałe 2 lata i nie korzysta z internetu
zresztą w przyszłości nic na to nie poradze zapewne.
Myślę że będę musiał poświęcić sporo czasu na rozmowy z nim na ten temat zanim sam nauczy się i dowie tego od kolegów ( również niedoświadczonych)
A co do zaliczenia panienki to tak było jest i będzie
One nas nie wiem czy wiesz też zaliczają i tym się chwalą np.jakiego wczoraj miałam ogiera i jakiego miał dużego
pozdrawiam
adixo jest offline   Odpowiedz cytując ten post