Sluchaj czlowieku... nie musisz mnie lubiec a i ja przyznaje ze Ciebie sympatia tez darzyc nie moge... Ale skoro nie widziales Windowsa XP ktory po otwarciu w explkorerze wyglada tak jak w zalaczniku 1 to prosze Cie nie pie*rz ze to jest smieszne, bo to jest wylacznie Twoj problem. I martwi mnie to, bo mowie ze wyglada to inaczej niz w wersji PL - a do Ciebie to nie dociera. Powtarzam po raz kolejny (chociaz nie wiem po co) ze to jest wersja ang 2in1. Zatem intergracja z linku ktory mi zapodales konczy sie komunikatem (patrz zal. 2) i wale to ze po zmianie sciezki dostepu (w "uruchom..." etc) plyta sie integruje... Czlowieku zrozum ze ja mowie o kwestii wypalenia 900 MB na CD 700... rozumiesz?? I przyznaje ze nie wiem jak to zrobic. Jesli nie umiesz mi pomoc to moze juz nie sadz textow "ostatni raz ci podaje ! przepis !!! i niepisz glupot o innej budowie bo to smieszne !!! LOL" bo w tym momencie to Ty mnie rozsmieszasz
|