Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2004, 14:24   #13
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie sadze zeby to byl za slaby procek, moi siostrzency daja rade ogladac na p2 233, nie wiem czy rowniez filmy w xvidzie ale divx-y spoko. Czasem jak im muli to zrzucaja film na dysk i z dysku idzie oki.
Ja bym wywalil te kodecpaki co masz i instalnal pojedyncze, jak Nimal pisze, najlepiej sprawdzic film gspot'em co jest potrzebne; sam mam jakis tam divx5x, xvid do tego ac3 i ostatnio musialem dolozyc OggVorbis i wsio chodzi. Jedno co mialem to klopoty z ac3 - standardowe 068 i 069 i 070 totalnie mulily mi calego kompa i cuda sie dzialy, w koncu gdzies znalazlem wersje co mi dziala.
PS Sprobuj odtwarzac to z dysku, chociaz spoko powinno isc na zywca z plyty.