1)Witam!!! Mam dość kłopotliwy problem. Mam płytę Abit is 7 (wgrany najnowszy Bios), nvidia GF fx5600, 512DDR na 400 mhz,
P4 2.6HT. Od czasu do czasu w Windowsie XP professional(sp1) po prostu dźwięk zanika. Np. słucham winampa(2 i 5 to samo)
i nagle piosenka mp3 zatrzymuje się i nie chce dalej grać! Pomaga dopiero wylogowanie z systemu. (nie ma wogóle nigdzie dźwięku!)Karta dźwiękowa
na płytce to zintegrowany Realtek AC650, do którego mam wgrane najnowsze stery(patrzyłem na innych, to samo). Kiedyś dałem temat na fora i jeden
forumowicz odpowiedział mi że to wina karty graficznej( sterownikó) i polecił zainstalować Omegi. No ale ja wole referencyjne
ForceWare 53.03

. Na omegach nie wszystko działało. Nie wiem co mam robić

Może powrócić z biosu 17 na poprzedni 15??
Chociaż już nie pamiętam czy na 15 był ten problem. Naprawdę nie wiem co robić. Objaw ten najczęściej występuje po uruchomieniu
komputera i przesłuchaniu około 3 minut utworu. Proszę poradźcie mi coś bo już nie wytrzymuję.
2)Ta sama płytka, ten sam konfig. Mam myszkę A4tech WOp-35PU na USB. I nie wiem czemu jak podłączę mysz do obojętnie którego
portu usb(sprawdzałem wszystkie) po około 3 godzinach a czasami nawet mniej, bawienia się w forderach, plikach(tam gdzie dużo używa
się myszki) wskaźnik myszy poprostu staje w miajscu i nie porusza się. Tak jakbym odłączył mysz. Ale mysz siedzi w gnieździe nawet
świeci tak jak powinna, czyli jak nie ruszam to słabo, a jak ruszę to mocno na czerwono. Ale co z tego ja kursor stoi w miajscu!!!! Mysz
poprawnie działa na porcie ps/2(zastosowałem dołączoną przejściówkę). No ale dlaczego pod usb się wyłącza

? Cały sprzęt nowiutki,
tak poprostu nie powinno być!!!!
Proszę pomóżcie mi !!!! Format dysku, instalacja wszystkiego od nowa nic nie pomaga. Może to wina windowsa??(jakieś poprawki??).