Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.01.2004, 07:21   #423
Jedrek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 12.03.2003
Jedrek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam....
wpadlem na cos takiego.... KJuz kilkakrotnie albo i wiecej razy odpalalem program kProbe z parametrami 8ECC i 4x speed i za kazdym razem mnie trafilao jakie otrzymywaklem wyniki, patrzac czesto na wasze wyniki z tego programu. Co wiecej zaczalem sie zastanawiac, dflaczego tak sie dzieje. Raz przez przypadek odpalilem do testow plyte naghrana rzeczywiscie x 4 (bo pzrewaznie nagrywam x 2.4, bo gdzie sie mi spiesz) i o dziwo ta plyta ktora ngrana byla x 4 praktycznie przesla przez testy bez bledow, tzn. z bardzo malymi wartosciami PI/PO. No to ustawilem teraz dla plyt ktore byly nagrane na 401@811 z predkoscia 2,.4 takiz wlasnie parametr, pozostawiajac ECC na 8. I o dziwo.... wszystko wrocilo dow warortosci ktore przyjmowane da jako good :-0 To tyle moich uwag.
Aha...z awuwazylem ze po wgraniu bina 0h-***** zaczal mi naped w koncu widziec plytki +r Esperanzy jako x4, (tak jak jest na nich napisane) a nie jak dotyczczas jako x 2,4 i co ciekawe nagrywa je teraz poprawnie, bo wczesniej mial opory.
Pozdrawiam