Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.01.2004, 14:22   #7
elephant
Bywalec

Data rejestracji: 05.05.2003
elephant zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam ponownie
Na wstepie dziekuje za wszelkie odpowiedzi i licze na wiecej
Chcialbym jednak odniesc sie do Panstwa propozycji:
esem - ja jestem zapisany na forum tweak'a i czytalem tam co nieco (Twoich postow nie widzialem, ale nie zwracalem uwagi ) i szczerze pare razy szukalem tam pomocy i uciekam od nich bo amosfera tam jest czasem gesta. Sa ludzie, ktorych o******a sie o zadawanie glupich pytan i nie czytanie wczesniejszych postow, a ja wiem jak to jest bo sam kiedys chociazby tutaj bylem nowy. Poza tym nie wszyscy musza wszystko wiedziec. Poza tym kolejnym minusem tweak'a jest to, ze tam w wiekszosci (ale nie 100%) ekscytacja plyta polega na mozliwosci wycisniecia z niej ostatnich potow, a tego chce uniknac.
Poza tym uszczegolnie troche moje potrzeby:
na podanej konfiguracji bedzie Radek 9000Pro (w przyszlosci 9600 albo 9700) dysk WD800JB, DVD Toschiby i CDRW LiteON. Jak wspomnialem bez krecenia, poki co na zasilaczu 300W modecoma (docelowo chieftec 360 albo 420)
Wszystko to ma chodzic sprawnie, chodzi mi o to aby bez krecenia mialo temp w normie, nie mialo problemow z obsluga kart ati i nie spalilo sie na starcie.
Co do ceny nie chce aby to bylo 700 - 800 zl, ale propozycje np Asusa za ok 550 najdrozsza chyba sa do przyjecia.
No i na koniec jedno pytanie ktore mnie nurtuje:
Jak sprawuja sie karty ati na plytach z nforcem ? Nvidia nie "wszczepila" w chipset nic swojej konkurencji ?
No i tak sie rozpisalem Dzieki jeszcze raz wielkie i prosze o dalsze uwagi
Pozdrawiam
elephant jest offline   Odpowiedz cytując ten post