dzielnik? pci jest nie do ruszenia na 33 (chyba ze ja mam stary bios - a mam) agp jest full niezalezne - i fsb jest full niezalezne - pamieci dopoki wyrabiaja chodza w synchro - potem z dzielnikiem - ale jesli zaladujesz pamieci 400mhz to dzielnika nie uswiadczysz - a podobna sa jakies metody recznego ustawiania f pamieci
frn2=l chyba nie ma sata i firewire - ale to juz najlatiwje chyba na stronie producenta w googlu znalesc
co MA frn2-l - to 100mbit lan, piracki soundstorm, 133ata, dualchannel i jedna z najwiekszych regulacji napiec i fsb ze wszsytkich plyt
do tego ten ladny sys abs2 - co zabawne - on dziala...
generalnie jest to tylko szkielet plyty - o takich glupotach jak 8xagp i portach usb2.0 nie wspominam bo to standard
to nie jest bogato wyposazona plyta - ale mialem tylko 340 zeta - i sadze ze nadal za te pieniadze nie kupilbym nic innego - a pakiet softu (jesli ktos sie ulegalnil - jaki dostalem z plyta - byl zaskakujaco bogaty - choc w starych wersjach)
tyle peanow - kazdy i tak ci pochwali to co ma - bo o niczym innym nie ma pojecia