Mam pytanie, bo juz w koncu sam nie wiem co i jak z tym programem kProbe. Pisalem kilka postow wyzej ze wyniki ktore ja uzyskuje w programie kProbe odbiegaja duzo od normy, ktore widzialem i o ktorych byl anie raz mowa na lamach forum. Mam przerobiona 801S -> 811S z wykorzystaniem mojego oryginalnego eepromu z 401 zmodyfikowanego patcherem V3. Wgrywalem rowniez firmware w wersji HS0P-**** albo HS0K-*** ale nie modyfikowane programem LDW811**** tylko te ktore kiedys podawane byly na forum, zreszta nie ma jeszcze oficjalnej wersji f/w HS0P. Problem w tym ze mam bardzo duze PI max dochodzace do 1200 przy ostatnich 25% nagrywanej plyty, a przez pierwsze 75% PI waha sie w granicach 300 - 500 co daje srednio PI rzedu 500 - 600, PO natomiast przy ostatnich 25% nagrywanej plyty, dochodzi do wartosci 120 i wiecej, a w pierwszych 75% plyty nie przekracza 16, co daje srednio wartosc ok. 6. Plyta niby nagrana jest poprawnie bo mozna ja skopiowac, ale chyba cos jest nie tak skoro takie duze sa odchylenia od normy. Nagrywane i testowane plyty do Esperanza DVD+R 4x, identyfikowane jako MEDIAID01.
Wszystkie plyty nagrywałem z predkoscia 2,4x a testowem z predkosciami 2,4x i 4x. Prosze o pomoc co mozna zrobic zeby poprawic te statystyki i parametry nagrywania. Nadmieniam ze nie maz wiekszego znaczenia czy uzywam f/w w wersji K czy P i czy magrywam na DVD+R (Esperanza) czy DVD+RW (nie pamietanm producenta ale plyta nagrywa sie tylko 2,4x). Moze jakies sugestie ? Jesli potrzeba zalacze pliki... :-)
pozdrawiam i prosze o pomoc