przyczyna może byc taka że bez przjściówki ten proc nie jest rozpoznawany poprawnie albo coś jest uwalone na tej płycie (własnie to jest zastanawiające że jesli w dokumentacji pisze ze potrafi obsłuzyc c2 z fsb100 czyli 8x100 to dlaczego proc jest wstawiony w przejścówkę)
qrde ja nie umiem czytać krzaczków

a nigdzie nieznalezłem normalnego opisu tej płyty

tylko wszędzie to skośne znaczki /że lubię mangę to nie znaczy że czytam te szkaradzieństwa

/
ale wracając do tematu
a masz może po ręką jakiegoś celka 500 lub nizej ? jak tak to takiego zapodaj do tego s370 w ramach testu
a zreszta jak już pisałem w czym problem, w hardware? ze udziwniony tym przejściówkiem czy w software?
a co do tego co pisalem do windy xp to wszystko co odnosi się do hardware i okolic biosu odnosi się też do win98, na początek wyjmnij alles poza pamięciami i grafiką i ustaw zachowawczo bios i sprawdź czy się sys instaluje a jeśli tak to czy nic nie krzaczy ( inna sprawa że te wczesne via do udanych to nalezały inaczej i wrede potafiły być) a jeśli ten etap przejdzie poprawnie to czas na zabawę z resztą ( ale wcześnej polecam zrobienie ghostem obrazu partycji bo po co robić to jeszcze raz jak się winda podczas szukania winnego posypie)
pozdro

. Lenistwo jest drogą do świętości,

^|^^ a bluźnierstwo do raju ^^|^

^| Vintage Sansui & Braun/ADS |^