Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.01.2004, 22:19   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez piotrek123
Kupiłem dzisiaj cyfrowy aparat który okazał się po zrobieniu paru zdjęć nie tym czego potrzebuje i teraz mam pytanko czy mogę go jutro oddać do sklepu bez problemu? Kiedyś był na cdrinfo taki artykuł o prawach konsumenta ale ja go nie mogę teraz znaleźć (albo jestem ślepy).
Wiesz, moze po prostu pojdz do sklepu i powiedz prawde. Jezeli jeszcze interesuje Cie wymiana na jakis inny model, to byc moze nie beda robili problemow i pozwola Ci zwrocic zakup. Bo przepisy prawne raczej w niczym Ci nie pomoga. Aparat nie posiada zadnych ukrytych wad, nie kupowales go w firmie wysylkowej, wiec nie mozesz zwrocic w ciagu 10 dni. Raczej nie ma zadnego powodu, ktory dawalby Ci prawo do zwrotu.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post