Cytat:
Napisany przez Druss
No to ja im dziekuje, niedosc ze obracaja moja kasa to jeszcze chca zdzierac za przelewy. Proste likwiduje konto w takim razie, przenosze moj kapital gdzies indziej, zobaczymy czy im sie to oplaci jak wiecej ludzi tak zrobi.
|
I pewnie tak bedzie, bo ja rowniez bardzo powaznie zaczne sie nad tym zastanawiac. A troche pieniedzy na koncie mam plus do tego regularne wplywy, wiec wiecej takich osob i nie przejdzie to bez echa. Wcale rowniez niewykluczone, ze po kilku miesiacach, widzac odplyw klientow (jesli takowy faktycznie nastapi) wycofaja sie ze swojej decyzji. Juz nie raz tak bylo i nie raz pewnie bedzie.
Inna sprawa, ze ja nie dostalem jeszcze zadnego powiadomienia o wprowadzeniu powyzszych zmian, w zwiazku z czym termin 15 lutego nie wchodzi w ogole w gre. Byc moze zmiana oprocentowania i oplac nie moze byc przyczyna zerwania umowy, ale o takich zmianach trzeba klienta informowac przynajmniej na miesiac przed ich wprowadzeniem. Chyba, ze te kwestie prawne rowniez sie w Polsce ostatnio zmienily, bo ja juz nie jestem na biezaco...