Cytat:
Napisany przez Majonez
Hmm zastanawiałem się jak tu najechać na mbank ale po chwili przypomniało mi się dlaczego zlikwidowałem konto w PKO BP.
Ja zostaje. Martwi Was 50 gr to idźcie zapłacić na pocztę lub wyślijcie przelew w pko albo bz.
Oj czyżby skasowali 3 zeta za byle co? Dlatego 50 gr przeboleje. Nie będę skakał z banku do banku od nowa przechodził jakieś rejestracje aktywacje itp. Nie wspomnę o konieczności zmiany danych w różnych miejscach. Poczekam z tym hurra uciekamy do VW.
Co nagle to po diable  .
|
Zgadzam sie, ale akurat w moim przypadku nie bylaby to decyzja pod wplywem impulsu, ale raczej od dluzszego czasu pojawiajace sie watpliwosci, co do konkurencyjnosc MBanku. Majac wolny wybor, zdecyduje sie na opcje dla mnie najkorzystniejsza. Kiedy zakladalem konto, ze wzgledu na oprocentowanie i miedzy innymi darmowe przelewy, takowy byl MBank. Od dluzszego czasu oprocentowanie juz nie bylo takie konkurencyjne. Teraz jeszcze zmieni sie ten drugi element i po prostu korzysci korzystania akurat z tego banku powoli znikaja. Czemu wiec mam sie go trzymac?