Dyskusja: Okres
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.01.2004, 03:14   #44
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie wytrzymałem - napiszę coś

Nie mogę już patrzeć na to co się tu dzieje. Ja rozumiem sesja, depresja zimowa, postępująca głupota itd. ale na litość .... to nie forum ginekologiczne TO FORUM O NAGRYWANIU PŁYT CD/DVD i tematach z tym związanych a nie o dupie maryni, o miesiączce czyjejś laski, czy o jego chcicy na sex, o pukaniu nastolatek przez nastolatków

Chcę ktoś robić wiochę (bo już nie wiem czy to dla zgrywu czy rzeczywistość) to polecam poszukanie innego fora choćby wspomnianego bravo czy jak to się tam zwało.

Jak to świadczy o serwisie gdy wchodząc na forum widać same durne tematy. I niech mi nikt nie wciska, że na offtopicu można pisać o wszystkim. Generalnie dział ten służy do zamieszczania postów nie pasujących do innych działów - ale jednak związanych z nagrywaniem.

Wiadomo, że nikt nie przestrzega tego drastycznie ale to nie powód do wypisywania takich głupot. A tłumaczenie, że nie ma się książki do biologii to już jakaś kpina. Jak już nie chce się komuś szukać w internecie to chyba najlepiej spytać się osoby, która powinna wiedzieć o tym najlepiej - dziewczyny.

EOT bo się jeszcze wkurzę

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline