Oczywiscie zależy mi nawet na opinii osoby, nie mającej nigdy nic wspólnego z tą marką.
Pewnie warto zaznaczyć, że 1 to ocena najniższa, a 6 najwyższa, ale narazie nie było takiego przypadku, żeby ktoś to inaczej zinterpretował - ale dzieki.
Nie zgadzam się z tobą, że te pytania nic mi nie dadzą. Jeżeli dana firma prowadzi działania public relations tylko w pewnym okrojonym zakresie, to nie warto rozszeżać ankiety dodatkowymi pytaniami z działań PR, których firma nie prowadzi lub mnie w zwiazku z pracą nie interesują. Np. Jeżeli nie uczęstniczyłeś nigdy w "dniach otwartych" lub też w jazdach próbnych i w żaden inny sposób nie odczułeś obecności marki Skoda w mediach to oznacza o niskim wpływie działań PR w twojej okolicy. W trójmiescie jest ona np. o wiele bardziej widoczna.
Fakt warto było by przygotować z 2 pytania dotyczące preferencji potencjalnych klientów - na pewno je dołącze - dzieki.
W pytaniu 15 jednak pozostawię tak jak jest.
Nie wiem czy dokładnie przeczytałeś wstęp, ale jest wyraźnie napisane czemu ma słuzyć ta ankieta i po co jest robiona. A jeżeli chodzi o to, kto ją robi, nigdy się z takim przypadkiem nie spotkałem, ale to sprawdzę.
Dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam.
|