Cytat:
Napisany przez esem
mqy: nie szukaj dziury w całym.
Wszyscy chcą mieć BIOS 2.4A a Ty chcesz się go pozbyć?
Pewnie i tak niedługo będziesz modernizował sobie sprzęt a TEAC w540e to już trochę stary model... 8)
|

moze, nad zmaina tego biosu jeszcze sie zastanowie....moze sie kiedys skusze.....a jesli chodzi o modernizacje kompa to poczciwy Asus P2B, PIII 500, i 192Mb - bedzie mnie musial ten sprzet jeszcze bardziej pokochac bo mam teraz w planie calekiem inne wydatki

.....szczerze mowiec to szkoda mi wydawac kasy na kompa....

.....no ew. kosc 256Mb na BX kupie...tyle ze to jest az 150zl...hehe no i jeszcze moze PIII 1GHz z przejsciowka na Slot1 za ok. 450zl-500zl.....lacznie ok.650zl

.....albo na Rzeszowskie ceny[komp do modernizacji] Asus A7N8x-E Deluxe 540zl + Athlon XP 2000 Box 330zl[to jest na szynie FSB 266MHz a plyta obsuguje do 400MHz czyli mozna by tego kompa jeszcze, za kilka lat mocno zmodernizowac - Athlon na FSB 400MHz....] + 1 x DDR Kingston[PC3200 czyli 400MHz] 256Mb[za kilka lat dokupic druga taka kosc aby dziala system podwojnej przepustowosci....]....to jest lacznie az 1075zl......
....zastanawiem sie nad ta druga wersja ale kasy przeciez nie urodze.....tym bardziej 1000zl wydal bym na cos innego......