Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.02.2004, 21:23   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Wiesz, wiekszosc uwag, ktore zglosilem, nie maja wiekszego wplywu na sam odbior ankiety przez respondentow, ale jezeli ma to byc powazna praca, to ktos moze sie do nich przyczepic. Dlatego Ci o nich wspomnialem, na pewno nie chcialem po prostu wytykac ewentualnych niedociagniec.

Natomiast jesli chodzi o moje odpowiedzi, to umieszczam je ponizej (w nawiasie napisze jeszcze ewentualne uwagi dotyczace konkretnych pytan - ponownie, to jedynie podpowiedzi, ktore moga Ci sie przydac, a nie chec wytykania bledow):

1. b
2. b
3. c (zawsze przy takim pytaniu mam watpliwosci, co zaznaczyc - skonczylem na razie liceum, ale na pewno bede mial wyksztalcenie wyzsze, tylko, ze ciagle jeszcze studiuje - zawsze brakuje mi mozliwosci takiej odpowiedzi)

4. b
5. c
6. b (kosmetyczna poprawka - wystarczylyby odpowiedzi: tak i nie, ankieta na pewno zyskalaby na czytelnosci)

7. a
8. b
9. c
10.c
11.b
12.4
13.d

(Pytania 12 i 13 raczej nie powinny byc kierowane do osob, ktore nie mialy blizszej stycznosci z marka)

14.c
15.b

Mam nadzieje, ze odpowiedzi chociaz troche sie przydadza

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post