Cytat:
Napisany przez CIAPEK
update
przestawilem na: "Enkoder MP3 LAME" i nie kompresuje potem do mp3 tylko zostawia w wave!  czyli jednak musi być :'enkoder uzytkownika'
z zamknieciem tez doszedlem, mialem chyba raz zaznaczone to wylaczanie w okienku zgrywania 
Jak wogóle czytać z tego okienka dosowego? A gdzie je wyłączyć to nie wiem.
No Panowie Cdex chyba jest szybszy
Jaką macie średnią prędkość zgrywania? U mnie pokazuje ok 5X  nie za mało?
THX
|
Dziwne - u mnie działa bez problemu. Może masz coś wpisane w polu "dodatkowe opcje lini poleceń" może ustwiony zły format w zakładce "plik wave" lub twój kodek w wersji 3.95.1 nie współpracuje z tymi ustawieniami w EACu - ja używam wersji 3.92.
Co do okienka DOSowego to nie wiem co ty tam widzisz ale myśle, że to co pisze u mnie jest dość zrozumiałe. Okienko można wyłączyć w "opcje EAC". zakładka "narzędzia" i pole "nie otwieraj okna zewnetrznego kompresora".
Jeżeli chodzi o prędkość zgrywania to zależne jest to od napędu i samej płytki którą się zgrywa - u mnie od x4 do x8. EACa można przełaczyć w mniej bezpieczny "tryb szybki" lub "burst" - masz to w "opcjach napędu" w zakładce "metoda zgrywania" lecz wtedy efekt może być daleki od doskonałości, w szczególności w przypadku płyt z błedami, na le będzie o wiele szybciej - tak jak w wiekszości programów do zgrywania.