Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.02.2004, 22:29   #8
extorris
Bywalec

Data rejestracji: 23.12.2003
extorris w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
RafeQ,
co Ci te Metalic zrobiły? Sam mówisz, że nic. Zaszkodził im "genialny" artykuł w Chipie robiony przez jakiś nieskażony wiedzą i doświadczeniem umysł.

kisza,
my nie widzimy za dużo w podczerwieni, a tylko w tym świetle "kolor" jest sexy dla nagrywarek. Opis jest bomba, daje podstawy do teoretycznych rozważań. Ja zamknąłbym je do firmowych płyt.

Też jestem za TDK, dlaczego? bo się na nich wychowałem i od '94 roku działają zawsze. Jest coś jak TDK Polska i wiem, że mogę wymienić gdyby okazało się, że coś nie gra. Metalic to koń pociągowy, dobra płyta z przeszłością, która nie robi sobie jaj z użytkownika. Speed-X, to fajna szybka płyta, i dobrze byłoby mieć nie tylko szybki ale i czysty napęd. Na dzisiaj jest to 52x. Audio RXG, właściwie jedyna płyta audio zo pozwala odtwarzaczom na pełny 8-krotny oversampling. Dźwiękowcy ją kochają. Jak ktoś lubi dużo to są caki 25, 50 i 100 sztuk metallica. Jak jeszcze mało to są przemysłowe szpindle po 150, także do nadruku.

Kisza pamiętasz kasety TDK? Nie kręci Ci się łezka w oku?

Verbatim, jasne. Plextor, toż to czysty Taiyo Yuden, MAM to niedawne Mitsui Toatsu. Jest w czym wybierać. Ale nie dajmy zwieść się pozorom. EMTEC podarował nam ostatnio trochę dowcipów od Datexa.

Po drugiej stronie mamy rewelacyjne chłamy jak Hawk, Esperanza, XDisk, Giga... dużo tego, dużo.
extorris jest offline