Dyskusja: Oprogramowanie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2004, 13:19   #5
Express
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.02.2004
Express zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
H-y-d-e:
Własnie z tej strony wziąłem to co podałem, i to jest jedyne źródło jakie znalazłem.
Wrażenia z grubsza opisałem.

olo4you:
tak, mam legalny system.

remix:
Z moich doświadczeń wynika, że darmowe jest często o wiele lepsze. Wynika to z tego, że w wielu przypadkach darmowe programy są tworzone przez hobbystów, których wkurzają błędy potentatów (oczywiście to nie jedyny powód). Dlatego jeśli już szukam zamiennika dla znanego mi programu, to własnie wśród darmowych. Jak na razie nie udało mi się znaleźć jedynie zamiennika dla Total Commandera - mimo najszczerszych chęci jest on niedościgniony..
Z oprogramowaniem do nagrywarki jest równie ciężko, na szczęście trafił się ów DeepBurner i jest naprawdę przyzwoity. Dwa razy mniejszy od nero, choć z drugiej strony nieco mniej czytelny - ale tylko nieco, trzeba się do niego przyzwyczaić. A nero? Ma mnóstwo funkcji, ale spośród nich wszystkich ja używam kilku podstawowych: kasowanie płyty, nagrywanie i nagrywanie z obrazu. I to jest wszystko. Fakt, jak napisałem DeepBurner nie daje możliwości nagrania z obrazu, to jest jednak do obejścia. Nie potrzebuję (niewątpliwie dobrego) kombajnu.
Zresztą poużywam DB dłużej i przekonam się, czy faktycznie spełnia moje oczekiwania. Na razie jest ok.

A nagrywarka była od znajomego, bez oprogramowania.
Express jest offline