Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2004, 00:03   #12
jasut
Disce puer.

Data rejestracji: 19.04.2002
jasut niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pumpalik
Doprawdy dziwię się, że na forum serwisu CDRinfo nikt nie poruszył tego tematu i nikt nie potrafił udzielić odpowiedzi. Może po prostu jeszcze za wcześnie i nie wszyscy uczestnicy tego forum zaznajomili się z moim pytankiem? Mili i dowcipni panowie remix oraz McGywer - ponieważ nie potrafiliście napisać nic sensownego w tej sprawie więc ja Wam odpowiem: OWSZEM - jest możliwe dalsze nagrywanie na takiej płycie i to nie tylko narywanej multisesyjnie. Dobrze, że nie wyrzucałem tych płyt i nie robiłem sobie z nich podstawek pod kubek z herbatą. Przez ostatnie 2 lata nazbierało ich się ponad 30. Na razie na dwóch z 5-ciu tych uszkodzonych płyt nie udało mi się niczego dograć. Wy jak chcecie róbcie sobie podstawki z płyt, albo kupujcie nowe - co to tam jest złotówka czy dwie - no nie ? Podsumowując: Nie wszystkie płyty da się jeszcze wykorzystać, ale nie warto ich od razu przeznaczać na podstawki nim sie nie upewni, że to już na 100% mogiła. POZDRAWIAM
Łoł, ale ostry gostek ^_^
Zapewne nagrałeś 25 wspaniałych płyt co do których nigdy nie będziesz miał pewności, czy po tygodniu (miesiącu) wszystko jest OK. Zapewne po 2 miesiącach padnie ci tylko jedna płytka, a zgodnie z prawami Murphiego będzie to płytka z kopią bezpieczeństwa "pracy dyplomowej". I wtedy bardzo mocno się wk****sz i zastanowisz się, czy warto było dla 1,20zł.

Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Stanisław Jerzy Lec
jasut jest offline