Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.02.2004, 19:41   #1
eloise
Dobry Człowiek

Data rejestracji: 30.07.2002
eloise niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Komentarze na Onet.pl - ubaw po pachy

zawsze kiedy przeglądam serwisy informacyjne pękam ze śmiechu czytając komentarze do artykułów - szczególnie wybitne są na Onecie.pl i Gazecie.pl

taki mały przykład:

http://tygodnik.onet.pl/1,104,8,4565...6,0,forum.html

"a gdzie straciliście dziewictwo ??

A ja już 5 razy traciłam dziewictwo za każdym razem gdzie indziej tzn: raz na sianie, potem z Grzeskiem na polu, potem przyjechał taki jeden miastowy to z nim poszłam na spacer do lasu, ale on mi nie wierzył, że jestem dziewica, a jak już sprawdził to na mnie tak brzydko powiedział jak wujek Heniek na ciotke Gienke jak se wypije, potem to było z Bronkiem na zabawie, co to mnie zawiózł na nią na motorze och! za ten motór to ja bym mu wszystko oddała, nie tylko moje dziewictwo, ale on potem motór sprzedał, a ja biedna co? na pieszo przeca nie bede chodziła. No, a piąty raz to jak przyjechał Kristof, to właściwie on Krzysiu jest, ale jak wyjechał do tego Hamburga, to tylko tak na siebie każe gadać, no i on mówił mi o jakiejś pracy ale musiał sprawdzić czy ja się nadaje. A jak sprawdził to dał mi taki pieniądz na który on mówił ojro, 5 na nim pisało, żebym sobie kupiła fajną kieckę, ale gdzie ja tam bede w fajnej kiecce do obory chodziła, schowałam i tyle. Zastanawiam się tylko po co im wszystkim było moje dziwictwo? "

może macie jakieś inne perełki

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online