Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2004, 04:01   #15
Pumpalik
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.02.2004
Pumpalik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Pumpalik

Cytat:
Napisany przez jasut
Łoł, ale ostry gostek ^_^
Zapewne nagrałeś 25 wspaniałych płyt co do których nigdy nie będziesz miał pewności, czy po tygodniu (miesiącu) wszystko jest OK. Zapewne po 2 miesiącach padnie ci tylko jedna płytka, a zgodnie z prawami Murphiego będzie to płytka z kopią bezpieczeństwa "pracy dyplomowej". I wtedy bardzo mocno się wk****sz i zastanowisz się, czy warto było dla 1,20zł.
Widzę, ze znów muszę pewne sparwy sprostować. Nie mam zamiaru nagrywać niczego ważnego na takie płyty, ale chodzi mi wyłącznie o zwolnienie miejsca na dysku. Wypalam na tych płytach rozmaity stuff, którego szkoda mi kasować, ale z drugiej strony, na którym nie zależy mi aż do tego stopnia, żebym darł włosy ze łba gdyby coś miało paść. Dzięki wykorzystaniu tych płyt zwolniłem ponad 7 giga na dysku. Nie ma żadnych problemów z odczytem tych płyt. Jeszcze takim do końca kretynem nie jestem żeby nagrywać coś ważnego na niepewny nośnik. Nagrywam to na czym mi aż tak bardzo nie zależy. 7 giga to 10 płyt - wydałbym na syfiaste płyty 10-12 złociszy. Za te 12 zeta mam 4 bronxy. To raczej ciebie można posądzić o rozrzutność i niegospodarność.
Pumpalik jest offline