Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2004, 15:28   #8
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Paput to akurat wyjdzie ci na zdrowie

Pawelblu - moze dziadka Pilsudskiego nalezy wskrzecic. Zrobic 2 Bereze Kartuska i bedzie kraj miodem i mlekiem plynacy.

Ormianin a dlaczego z powodu wejscia Polski do UE ma sie zwiekszyc bezrobocie. Przeciez ludzie z UE nie beda podbierac nam pracy . Raczej odwrotnie to Polacy wyjada za granice do pracy i tam zajma miejsca Niemcow czy Hiszpanow.

Oczywiscie, ze po wejsciu do UE kraje czlonkowskie beda sie bronic przed naplywem taniej sily z Polski. Jednak problem dotknie tych co szukaja pracy przy lopacie. Specjalisci bez problemow znajda prace w kazdym kraju UE.

Oczywiscie, ze specjaliscy wyjada z Polski bo nikt normalny w tym kraju nie chce zyc i mieszkac. Ja sie im nie dziwie ze wyjada i beda ukladac sobie zycie za granica. Zycze im powodzenia i niech maja lepiej niz reszta. Sam mysle o tym by wyjechac i osiedlic sie w jakims spokojnym kraju gdzie nie ma kazdego dnia nowej afery albo nie mowi sie o nowym genialnym pomysle. Przy mojej pracy spokojnie moge to robic w kazdym miejscu na ziemi a jedyne czego mi trzeba to komputer + internet. Na poczatek moge pisac ksiazki i wydawac je w Polsca a jak wprawie sie w jezyku to moge rowniez wydawac za granicami

PS
Nie wiem czy jest sens ale sie pochwale bo sie dowiedzialem, ze mnie (jedna z ksiazek) tlumacza na czaski
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post