Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.02.2004, 12:45   #20
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pytanie powinno jasno formulowac ze chodzi o wydawnictwo Helion oraz forme i ilosc reklamy jej produktow czyli ksiazek na stronie glownej cdrinfo.

Chmm ja to widze troche inaczej, dla mnie jest to typowa platna usluga reklamy okreslonej firmy na stronie poczytnego portalu, prawdopodobnie przynoszaca jakies wymierne korzysci Helionowi. Zasada ze cdrinfo zarabia cos tam na sprzedazy ksiazek bylaby dobra gdyby portal mial wlasny sklepik z roznymi ciekawymi pozycjami, stricte zwiazanymi z wlasnym profilem i z roznych wydawnictw - wtedy wygladaloby to jakos obiektywnie. Nie potrzeba do tego zadnych programow partnerskich, wystarczy zaopatrywac sie w ksiazki w hurcie i miec na nich okreslona marze.

Caly ten topic troche dziwny jest dla mnie, bowiem to bossowie cdrinfo podejmuja decyzje, oni dbaja o poczytnosc portalu i jego popularnosc a takze o zaplacze finansowe tej dzialalnosci. Skoro zdecydowali ze jest jak jest to po co po fakcie pytac o zdanie gawiedzi czyli nas?