Cytat:
Napisany przez BD
...
Tylko tyle chcialem napisac i poddaje to pod przemyslenie.
|
Oczywiscie rozumiem Twoje racje, jak to mowia punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

.
Jak widac obie strony uznaly to za korzystne dla siebie i ja tu nie usiluje tego podwazac, nie znam szczegolow i nie bede wtykal nosa w nie swoje sprawy, mnie chodzi tylko o to ze tego typu reklamy nie powinny sie mieszac z tresciami o profilu cdr. Powinno to byc rozdzielone, bo inaczej robi sie z tego misz-masz, uklad strony i tresci przestaja byc klarowne i potencjalnego czytelnika zniecheci do wchodzenia na strone. Niech to bedzie cos na boku strony tak jak inne banery, najlepiej przekierowujace do podstrony gdzie mozna szczegolowo poinformowac co tym razem jest okazja.
Co do newsow to rozumiem gdy pojawi sie pozycja zgodna z profilem cdrinfo to jestem za, reszte jednak usunalbym na bok. Mysle ze wiekszosc czytelnikow nie lubi nadmiaru reklam, do tego klujacych w oczy i jakis umiar jednak trzeba zachowac. Mnie osobiscie denerwuje forma i natarczywosc tej akcji.
PS A moze z tego wszystkiego jest tyle "zysku co w pysku", skoro wyzej piszesz ze z Twoich ksiazek to na piwo z kolegami nie starczy? No to tak juz pol zartem na koniec
To by bylo na tyle moich osobistych pogladow, skoro juz ktos o nie zapytal.