Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.02.2004, 19:19   #4
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@Sid, to proste z linkami i progsami zewnętrznymi ->preferencje i tu w message view masz external program /jak masz starszą wersję niz 0.9.8 to może to być w ciut innej zakładce
u mnie dla opery wygląda to tak: "?p\Opera75\opera.exe" "%s"

aha patrz czy są / czy \ bo w starych wersjach był błąd i mieszało i te i te

a co do zapisywania to przecież zapisuje jak złoto , to co chcę i tam gdzie chcę, ja nie mam takowych kłopotów

jak juz mu podziekowałeś to żałuj bo ja nic lepszego nie znalazłem a nie mogę powiedzieć ze nie szukałem / z tych fajniejszych bat mi nigdy nie pasował a pod xp noworyta wywalała błędy/ i też priorytetem był status programu

reasumując jak dla mnie ten program jest praktycznie idealny choć ciut psuje go od dawna nie aktualizowane faq i manual /ale w katalogu sylpheeda są inne ciekawe pliki które nalezy przeczytać/ i brak jeszcze paru funkcji /np. brak wsparcia dla yenc32,brak jednej z metod cancelowania postow, mało dostepnych skryptów perla i wtyczek ale to pewnie ulegnie zmianie bo program jest przecież na bieżąco ulepszany i od pierwszej jego instalacji u mnie bardzo wiele się zmieniło na plus/ mimo to jest wart straconego na konfiguracje czasu, ale oczywiście to tylko moja opinia, a ja poprostu go lubię / coś jak operę i amd /

pozdro

ps a jak ktoś zaczyna zabawę z duszkiem to polecam uwadze ten plik (położenie z wind ntkowatych
C:\Documents and Settings\omega xxxxxx\Dane aplikacji\.sylpheed\sylpheedrc

ps2 jak coś jest napisane w features że jest to na 99.99% jest i działa tylko że metoda uruchomienia tego może być ciut ciekawa 8) / np tak jak z perlem, alles działa jak perl jest zaistalowany na c:\perl , w każdym innym wypadku jest dziwnie /

ps3 a i trzeba by wpisy do rejestru dodać

ps3A a może tak dodać sobie pgp a i obrazki można przecież oglądać za pomoca wtyczki devil'a

Ostatnio zmieniany przez cana : 10.02.2004 o godz. 23:04
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post