Cytat:
Napisany przez kraluk
A ja używam Outlook'a 2000 z Chip'a Small Buisness Server. Kiedyś było takie wydanie specjalne z SBS 2000 120 dniowym, a w komplecie był Outlook 2000. Nie pisało, że ma jakieś ograniczenia, więc go użytkuje już dłuuuugo aż do dzisiaj. 
|
[a no prosze Sid'zie:cool
No wlasnie a jesli chodzi o OutLook'a, to musze przyznac ze byl moim pierwszym klientem poczty, ale tylko dlatego ze poprostu byl standardowo w Win i na zasadzie ze niegdy nie udalo mi sie przez niego odebrac poczty.....

.....uruchomilem raz konfiguracje - cos sie ***....psulo[a ze OutLook mi sie nie podobal - kolega mi poradzil The Bat!'a] i zainstalowalem The Bat'a........
.....Ogolnie mowiac to dzisiejszymi gazetami komputerowymi jest roznie, ale jak tylko widze jakis fajny programik to kupuje zamiast piracic......[i nie wazne co to za gazeta cena zawsze do ok. 15zl]. Podobnie jest z PartitionMagic z programu korzysta podejzewam bardzo duzo osob - bo dobry, ale pewnie wiekszosc piraci....a byl np. rowniez w KS Ekspert w wersji 7[cena stala 9.90zl] ja odbieram zawsze cos takiego jako okazje nie do stracenia......