Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2004, 20:12   #50
-Kowalik-
Guru

Data rejestracji: 31.08.2003
-Kowalik- niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Plemnik
Hmmm bardziej dziecinny jest brak szacunku dla innych w Twoim poscie. No i co z tego ze TY kupujesz te ksiazki? Jestes na tak i pieknie Twoje prawo w koncu to ankieta ale troche szacunku dla innych by sie przydalo - wysmiewanie sie z kogos tylko z tego powodu ze ma inne zdanie (zwlaszcza ze podaje na jego poparcie sensowne argumenty - ty zauwaz nie podales zadnego oprocz tego ze ciebie osobiscie to interesuje a to wybacz zaden argument) jest no... infantylne. Zreszta jak dla mnie sprawa nie wyglada tak - podawac informacje o promocjach czy nie podawac. Bardziej mysle kwestia jest w tym czy jej miejsce jest z innymi reklamami (banery) czy jest to news zwiazany z tematyka serwisu. Bardzo sensowna wydaje mi sie wypowiedz Montera, jestem zdania ze ma on 100% racje i trafia w sedno sprawy.
Cp ty pitolisz za przeproszeniem, jakie argumenty ?! Ze BD wciska swoje ksiazki To jest argument Przestan bo spadne z krzesla !!! Wam sie wydaje ze wszyscy was okradaja i wszystko wciskaja !! Obudz sie czlowieku. Nie chcesz, nie kupuuj, twoje prawo. Mi reklamy nie przeszkadzaja poki nie utrrudnniaja mi zycia, w tym przypadku jest ok. Tak wiec prosze nie zwracaj mi uwagi za takie glupoty, bo te podane niby argumenty sa tak jak juz napisalem na poziomie dziecka z podstawowki ktore zaczyna sluchac punk rocka (tam bylo hip hopu) i siie buntuje przeciwko wszystkiemu i kazdemu! To jest be tamto be!
A na szacunek trzeba se zapracowac
-Kowalik- jest offline   Odpowiedz cytując ten post