Jestem zmeczony ale cos powiem, komercja to np. gdyby ktos chcial zobaczyc recezje z testow jakiegos napedu to nalezalo by podac haselko (ktore bysmy otrzymali piszac SMS'a na numer 7xxx), tu tego nie ma. Co do czytania ksiazek Bartka to czytalem jedna w zyciu. Wiekszosc ksiazek juz nie czytam bo zawsze gdzies znajdzie sie blad i te moje skrzywienie zawodowe powoduje ze znajduje mase bledow potem wysylka do wydawnicta i czasem o****** ze wtykam nos do nie swoich spraw (odbieglem od tematu).
Jezeli jest news to nie zawsze ze wydana zostala ksiazka Bartusia, zreszta wiekszosc jest innych ciekawych autorow.
Tak Monter odszedl, Slawek rowniez, ja tez odejde i nie zmienia to faktu ze serwis dalej istnieje i sluzy ludziom. Atmosfera jest jaka jest i ja osobiscie nic tutaj nie zmienie. Kiedy zaczynalem tutaj cos robic razem z Sid'em byla luzniejsza atmosfera, teraz juz tak nie jest. Zreszta my rowniez nie mamy tak wiele czasu aby przeznaczac na rozwoj serwisu. Wlasnie rozpoczalem prace i jestem tutaj z doskoku bo jestem zawalony robota.
Dobra to tyle moich wypowiedzi, czas zajac sie innymi sprawami.
Pozdrawiam
|