Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2004, 21:07   #53
Kilvov
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.02.2004
Kilvov w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
Jak o mnie chodzi moge zdjac Heliona ze strony, moge wylaczyc banery ale wtedy nie wiem kiedy pojawi sie nastepny artykul, test lub kiedy odlacza serwer za brak oplat za lacze.
Dziękuję za podjęcie dyskusji. Szczerze powiedziawszy nie sądziłem, iż wywoła to taką burzę i wiele konstruktywnych wypowiedzi.
Jest jednak sporo faktów, których nie dostrzegasz a właściwie dostrzec nie chcesz***8230;
Pozwolę sobie wypunktować to i owo.
1. Odpowiadasz tylko na wybrane posty-te mniej niewygodne***8230;
2. Pytanie powinno być zupełnie inaczej sformułowane (zresztą kilka osób już zwracało na to uwagę)-chociaż muszę przyznać, że jest zręcznie postawione.
3 . Jeśli jest to taka niewinna działalność-dlaczego w newsach nie ma informacji o innych wyprzedażach i promocjach w sieci-dlaczego tylko Helion-przypadek?
4 Skoro tak bardzo chcesz być dobrym wujkiem to proszę o informacje o wszystkich obniżkach i okazyjnych cenach na towary związane z szeroko pojętym komputerem***8230;(jestem na etapie zakupu aparatu cyfrowego a sąsiad poszukuje taniej nagrywarki w okazyjnej cenie) ROTFL
5. Dlaczego zniknął post ze strony głównej dotyczący programów pomagających pobierać pliki z niedziałającego poprawnie działu download, oraz info gdzie naprawdę znajduje się serwer?- czyżby cenzura?
6. Na głównej stronie można znaleźć informację o obniżce 10% na książki Heliona (pisałeś o tym, że będziesz informował tylko o obniżkach 30 procentowych)
7. W hipermarketach np. ELeclerc bez najmniejszych problemów można znaleźć pozycje w/w wydawnictwa niejednokrotnie taniej niż w promocji podawanej na cdrinfo-mały apel do innych-sprawdzajcie ceny***8230;
8. Jakie materiały dla użytkowników kupuje serwis cdrinfo?
9. Jak duże profity przynosi reklamowanie Heliona, skoro nawet plików ściągać się nie da?
10.W pełni zgadzam się z wypowiedzią Monter-a- niestety takie są fakty.
11. Jak Ci się podoba statystyka, nawet na tak postawione pytanie?

O kilku sprawach nie napisałem-poruszyli je inni forumowicze

Kilvov
użytkownik wcale nie nowy a pamiętający czasy starego, wyśmienitego serwisu cdrinfo...

Pozdrawiam wszystkich ze starej gwardii
Kilvov jest offline   Odpowiedz cytując ten post