Cytat:
Napisany przez BD
Jak o mnie chodzi moge zdjac Heliona ze strony, moge wylaczyc banery ale wtedy nie wiem kiedy pojawi sie nastepny artykul, test lub kiedy odlacza serwer za brak oplat za lacze.
|
Dziękuję za podjęcie dyskusji. Szczerze powiedziawszy nie sądziłem, iż wywoła to taką burzę i wiele konstruktywnych wypowiedzi.
Jest jednak sporo faktów, których nie dostrzegasz a właściwie dostrzec nie chcesz***8230;
Pozwolę sobie wypunktować to i owo.
1. Odpowiadasz tylko na wybrane posty-te mniej niewygodne***8230;
2. Pytanie powinno być zupełnie inaczej sformułowane (zresztą kilka osób już zwracało na to uwagę)-chociaż muszę przyznać, że jest zręcznie postawione.
3 . Jeśli jest to taka niewinna działalność-dlaczego w newsach nie ma informacji o innych wyprzedażach i promocjach w sieci-dlaczego tylko Helion-przypadek?
4 Skoro tak bardzo chcesz być dobrym wujkiem to proszę o informacje o wszystkich obniżkach i okazyjnych cenach na towary związane z szeroko pojętym komputerem***8230;(jestem na etapie zakupu aparatu cyfrowego a sąsiad poszukuje taniej nagrywarki w okazyjnej cenie) ROTFL
5. Dlaczego zniknął post ze strony głównej dotyczący programów pomagających pobierać pliki z niedziałającego poprawnie działu download, oraz info gdzie naprawdę znajduje się serwer?- czyżby cenzura?
6. Na głównej stronie można znaleźć informację o obniżce 10% na książki Heliona (pisałeś o tym, że będziesz informował tylko o obniżkach 30 procentowych)
7. W hipermarketach np. ELeclerc bez najmniejszych problemów można znaleźć pozycje w/w wydawnictwa niejednokrotnie taniej niż w promocji podawanej na cdrinfo-mały apel do innych-sprawdzajcie ceny***8230;
8. Jakie materiały dla użytkowników kupuje serwis cdrinfo?
9. Jak duże profity przynosi reklamowanie Heliona, skoro nawet plików ściągać się nie da?
10.W pełni zgadzam się z wypowiedzią Monter-a- niestety takie są fakty.
11. Jak Ci się podoba statystyka, nawet na tak postawione pytanie?
O kilku sprawach nie napisałem-poruszyli je inni forumowicze
Kilvov
użytkownik wcale nie nowy a pamiętający czasy starego, wyśmienitego serwisu cdrinfo...
Pozdrawiam wszystkich ze starej gwardii