Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2004, 21:17   #54
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kowalik - no wlasnie na moj brak szacunku dla Ciebie pracujesz - sorry ale poczytaj o tym jak sie dyskutuje na poziomie ("co ty pitolisz"?).

A owszem komercjalizacja serwisu jest widoczna - ledwo co widac na stronie glownej cokolwiek tyle napakowane jest reklam. Wiec jest to jakis argument. Oczywisie 'wciskanie ksiazek' to bzdura a nawet - przyznam - nie wzialem tego pod uwage bo potraktowalem ten tekst jako nieprzemyslana kwestie napisana w chwili duzego wzburzenia autora. Masz o tyle racje ze tamten post byl napisany dosc niezrecznie dlatego wskazalem na post Montera jako bardziej czytelny.

Wybacz ale tresci 'nie chcesz nie kupuj' to ni diabla tu nie pasuja - to bylo forum/strona dla zapalencow a nie towar do sprzedania. Pewnie nie podoba mi sie kierunek ktore CDRinfo obralo i faktycznie coraz rzadziej tu zagladam - to moj wybor tak jak 'image' serwisu jest wyborem jego autorow ale co to ma do rzeczy. Jesli miales na mysli same ksiazki to owszem nie chce wiec nie kupuje ale nie dano mi wyboru - zdecydowano za mnie o tym ze to jest news ze swiata palaczy (?!!??!). Mysle ze normalniejsza jest sytuacja kiedy ktos zainteresowany promocjami heliona zaglada na ich strone niz gdy ktos zainteresowany 'paleniem' jest traktowany na sile tymi informacjami jako newsami!!

Odnioslem wrazenie jakbys mial jakas paranoje ("obudz sie czlowieku")- ja, ani chyba nikt nie czuje sie zagrozony w tym sensie ze dzieje sie wielka tragedia bo reklamy w serwisie sa podawane w formie newsow.

Skup sie i pomysl: z jednej strony serwis dla hobbystow a z drugiej Twoje podejscie "kupna/sprzedazy". Nie wydaje ci sie ze to nie wspolgra? Albo to strona robiona przez jedne zainteresowane tematem osoby dla innych 'fanatykow' albo serwis zmierzajacy w kierunku dochodowej dzialalnosci. Samego zjawiska nie oceniam - moze to dobrze moze zle. Mi nie odpowiada i skoro zadano pytanie to zgodnie z moimi odczuciami na nie odpowiedzialem. Tak jak i inni a tekstow obrazajacych mnie z Twojej strony po prostu sobie nie zycze.