Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.02.2004, 00:40   #69
Kilvov
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.02.2004
Kilvov w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Plemnik
Super. O nic innego mi przynajmniej nie szlo. Tylko szkoda moim zdaniem ze trzeba bylo tej dyskusji zeby bylo normalnie. Zakoczyles mnie musze powiedziec Misiek - wielokrotnie czytalem twoje wypowiedzi na forum w ciagu tych paru lat i jakos nigdy nie byles tak napastliwy (delikatnie mowiac niegrzeczny) w stosunku do kogos na forum. Te 'ND' 'EOT' sa conajmniej nie na miejscu
Zachowujesz sie jak pan na wlosciach... przykre i zaskakujace dla znajacych twoje poprzednie wypowiedzi na forum.

Z mojej strony koniec smucenia - jesli faktycznie newsy beda newsami a reklamy wyladuja w reklamach to jestem usatysfakcjonowany.

PS To ze nie robicie Popupow to mierna zaleta jak dla mnie - wolalbym je od banerow prawde powiedziawszy (mozzilla bardzo ladnie blokuje wszelkie okienka ) ) ale to tylko takie moje widzimisie
Także przezyłem szok przeczytawszy replikę naczelnego.
Swoją drogą mój post był skierowany do BD i reakcją na Jego wymijające odpowiedzi lub wręcz ich brak.
Nie rozumiem do końca takiej postawy-ale cóż-takie życie...
Cieszę się, że ta "dyskusja" a raczej jej brak miał wpływ na pojęcie takiej a nie innej decyzji.
Kilvov jest offline   Odpowiedz cytując ten post